Seminar og Konserter

 

Elverum Mannskor

Sangerstevne 2018

 

Stevneseminar

I anledning 100 års jubileet til Vidar Sandbeck har Elverum Mannskor bestillt arrangement av seks av hans sanger. Disse sangene vil være tema ved seminarene på lørdag. Seminarlederne er:

 

Eva Holm Foosnæs skal instruere damekorene.

Hun er 33 år, oppvokst i Steinkjer i Nord-Trøndelag, og har Mastergrad i utøvende musikk ved NTNU musikkonservatoriet i Trondheim, hovedinstrument piano med fordypning i komposisjon.

 

Les mer om Eva her

 

Lars Eggen fra Tylldalen har tatt på seg å lede mannskorsangerene. Lars startet sin profesjonelle sangutdannelse ved konservatoriet i Trondheim N.T.N.U som 19 åring.

 

Les mer om Lars her: CV

Hjemmeside

 

Mick Aspen Melby skal lede de blandede kor.

Mick Aspen Melby er oppvokst i Nybergsund i Trysil. Som trysling har han gått på ski opptil flere ganger, og som Sunding har han også spilt fotball. Men det var ikke dette som frista… Musikken, derimot, var både spennende og morsom.

 

Les mer om Mick på hans hjemmeside

 

Konserter

 

Åpen bedømming, Vil bli holdt fredag i Festsalen i Rådhuset. Korene forbereder én sang fra sitt eget program som blir vurdert med publikum til stede. Her kommer tilbakemelderen med tips og råd som kan hjelpe koret å optimalisere framføringen av musikken. Dette er svært interessant og lærerikt for både aktører og publikum.

 

Busksang ved Stevnepuben

 

Kirkekonserter

 

Profan

 

Glomdalsmuseet